2018. július 10., kedd

Kelly Oram új regénnyel jelentkezik!

Sz, mint szűz című regényének folytatásával érkezik Kelly Oram, a hazánkban is elismert írónő!

A hírt Angelika  blogja közölte.


A 2019 elejére várható könyv, az A, mint aszkéta címet kapta, főszerepben a hat Grammy-díjas zenész, "Az év legszexibb pasijá"-nak választott Kyle Hamilton, aki a fülszöveg alapján rendesen megszenved majd azért, amit elkövetett. 

Itt a magyarra fordított, NEM HIVATALOS fülszöveg:

A hatszoros Grammy-díjas zenésznek, Kyle Hamiltonnak mindene megvan - pénz, hírnév, tehetség, dögös külső, és egy munka, amit imád. Az egyetlen dolog, amit valaha megbánt az életben az, hogy hagyta elmenni azt a bizonyos szüzet, mert túl büszke volt, túl makacs, és félt megadni a lánynak az egyetlen dolgot, amit kért tőle: az absztinenciáját.

Négy évvel, és egy törött szívvel később, Kyle ráébred, hogy a szex nem minden, és semmi másra nem tud gondolni, csakis a lányra. A Szűz Val Jensen úgy ért a fiúhoz, mint még senki azelőtt. Akkor még nem állt készen a lányra, de a dolgok mostanra megváltoztak. Felnőtt, megtanult pár dolgot, és most végre bebizonyíthatja, hogy mit, illetve kit akar.

Kyle Hamilton változást akar, és bármeddig képes elmenni az ügy érdekében. - Bármibe is kerül majd.


(Absztinencia szó jelentése: Az absztinencia önkéntes tartózkodás valamiféle vágy vagy testi cselekvés kielégítésétől, melyek testi élvezetet okoznak. A kifejezés leggyakrabban közösülés, alkohol vagy táplálkozás terén használatos. - szerk.)

Ugye ti is várjátok már? Bevallom, én még nem olvastam az első részt, de mivel egy szívdöglesztő énekes a főszereplő, aki minden vonzerejét bevetve próbálja elcsábítani az elszánt lányt... Talán nem ártana beleszőni a kívánságlistámba, hátha megihlet a saját regényemmel kapcsolatban. ;)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése