2018. május 9., szerda

Papp Dóra - Bolyongó

Helló, Molyok! A minap látott napvilágot Papp Dóra, Bolyongó című regényének elkészült borítóterve, és hát mit is mondhatnék... Egyszerűen káprázatos! A színek, a motívumok... Első látásra beleszerettem! Eddig még nem volt alkalmam olvasni az írónőtől, de büszkén jelenthetem, hogy a fülszöveg és borító alapján, az írónő megvett magának! A könyv a kívánságlistámon landolt. Alig várom, hogy polcomon tudhassam. :)
Nézzétek, milyen meseszép!


Fülszöveg:

 Szepes Norbert szeptemberben új esélyt kap a helyi hatosztályos gimnázium egyik végzős osztályában. De nem egyszerű a beilleszkedés. Tetoválásai láttán többen összesúgnak a háta mögött, mások őrültnek tartják különös szokásai miatt. És persze fontos kérdés, hogy mit szól hozzá az osztály legmenőbb rockere, nem beszélve az éles szemű Farkas Míráról, aki olyan gyanakvón néz rá, mintha küldetésének tekintené, hogy minél többet megtudjon titokzatos új osztálytársáról.
Norbit azonban évek óta nem érdekli a cikizés. Ami igazán számít neki, az az anyjának tett ígérete, az Őry család baráti oltalma, Mikko, a finn tökfej, a városszéli tölgyerdő, az akácméz, és egy félkarú isten. Csakhogy hamarosan felbukkan egy árny a múltból, aki mintha Norbi saját árnyéka lenne – és a fiú kénytelen számot vetni mindazzal, ami miatt ott kellett hagynia régi iskoláját, és meg kell hoznia egy olyan döntést, amelyben nem biztos, hogy a sors istennői a segítségére lesznek...

A várható megjelenés 2018, Könyvhét, június 7. A regény pedig hamarosan előrendelhető! További infók várhatóak, ha a borító és a fülszöveg elnyerte a tetszésedet, KATTINTS az írónő Facebook-oldalára, és készülj fel a további tartalmakra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése