2018. március 16., péntek

Szeretsz félni? #borzongj


Helló, Molyok! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én személy szerint imádom a horrorfilmeket! Nagy kedvenceim közé tartozik Freddy Krueger, Jason, és Michael Myers is, akik mind a filmvilág legnagyobb rémalakjai.
Úgy gondoltam, elhozom nektek a személyes kedvenceimet, és megmutatok egyet-kettőt azok közül a filmek közül, amiket muszáj megnéznetek, ha egy kis izgalomra vágytok! :) Az előzetesekért kattintsatok a film címére, és borzongjatok! (A leírások forrása a port.hu)


Egy ártatlannak induló "felelsz vagy mersz" játék halálosra fordul, amikor valaki - vagy valami - elkezdi megbüntetni azokat, akik hazudnak, vagy nem merik megtenni, amit választottak.
Az eredeti, 2014-es filmet IDE KATTINTVA nézhetitek meg, eredeti nyelven, magyar felirattal.


Tree egy csodálatosan beképzelt teremtés, aki egyetlen embert szeret feltétel nélkül: saját magát. Miután a születésnapján felébred, aktuális egy éjszakás kalandja, Carter mellett, kénytelen rájönni, hogy az élete gyökeres fordulatot vesz. Éppen lezárná a bizarr születésnapot, amikor brutálisan meggyilkolja egy idegen... Aztán másnap ugyanott ébred, ahol tegnap álomra hajtotta a fejét. Tree naponta újraéli a rémes születésnapot, és félelmeit legyőzve egyre közelebb jut a támadójához. Úgy gondolja, hogy ha letépi róla az álarcot, véget vethet ennek a rémes körforgásnak.


Noha Kevin már feltárt 23 személyiséget pszichiáterének, Dr. Fletchernek, még van egy rejtett személyisége, amely felbukkan, és dominálja a többit. Miután elrabol három tinédzsert, Kevinben megindul a harc a túlélésért a többi személyiségével szemben, miközben elkezdenek leomlani benne a személyiségeit elválasztó falak.


Kate és John harmadik gyermeke halva született. A tragédia megrendítette a házasságukat, az asszony az italban keresett menedéket. Ennek azonban már egy éve vége. A házaspár elhatározza, hogy örökbe fogadnak egy gyermeket. A Szent Marina árvaházban találkoznak egy gyermekkel, Estherrel, aki elvarázsolja őket. Egy kis idő elteltével egyre több furcsaság történik a házban, Kate szerint ennek Esther az oka, ám John nem hajlandó meghallgatni. Az asszony nyomozni kezd... Vajon kit is fogadtak be a családjukba? 

5. A kör

Csak egy újabb városi legendának tűnt - egy videokazetta, amin rémálomszerű képek vannak, és miután megnézed, csörög a telefon, aztán egy titokzatos hang azt mondja, hogy hét nap múlva meghalsz. Rachel Kelle újságírónő szkeptikusan viszonyul a sztorihoz, úrrá lesz rajta a nyomozói kíváncsisága, ráveti magát az ügyre, felkutatja a kazettát, és megnézi. Aztán megcsörren a telefon... Rachel a barátja, Noah segítségét kéri, hogy megmenthesse kisfia, és saját életét. Pontosan hét napjuk van, hogy megfejtsék a kör rejtvényét. Vagy jön Samara


2 megjegyzés:

  1. Te jó ég, de imádtam Az arvát! Hihetetlen jó film lett és nagyon csattanós.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én tegnap este néztem meg, és ah... Tényleg durva lett!

      Törlés