2018. január 27., szombat

Seasons of Book Blogging Book TAG


Helló, Molyok! Igaz, nem olyan régen már kikerült egy TAG bejegyzés, de úgy éreztem, hogy ezt vétek lenne kihagyni. :) És mivel az év még nemigen kezdődött el, leszámítva persze a Januárt, amit már fél lábbal magunk mögött hagytunk, úgy gondolom, ez a TAG még pont aktuális. Éppen az "Anya olvas" nevezetű blogot böngésztem, amikor belefutottam ebbe, és mondanom sem kell, ezt nekem ki kell töltenek. Mellesleg, Dorka válaszait IDE KATTINTVA olvashatjátok el. 

J A N U Á R
Kezdődik az Újév 

Mi volt az újévi fogadalmad idén? Betartottad? 

Rengeteg újévi fogadalmat tettem, de sajnos nem mindet sikerült betartanom, amit nagyon röstellek. Minden évben megfogadok egy-két dolgot, például azt, hogy elkezdek edzeni, de sajnos a gravitáció mindig erősebbnek bizonyult, és visszahúzott a kanapéra. 

F E B R U Á R
A párkapcsolatok hónapja 

Melyik a kedvenc könyves párod? 

Ezek tipikusan azok a kérdések, amiket nagyon nem szeretek, hiszen... Ki tudna csak egyet választani, hm? Talán a számomra legkedvesebb álompár nem más, mint Maxon Schreave és America Singer a Párválasztó sorozatból.


M Á R C I U S 
A szerencse és az új kezdetek hónapja

Egy könyv, vagy könyvsorozat az évből, amit szívesen olvasnál újra úgy, mintha még sosem olvastad volna. 

Colleen Hoover-től, az "Egy nap talán". Ezelőtt még sosem olvastam CoHo könyveket, de ez a regénye ráébresztett arra, hogy itt az ideje változtatni ezen, és felhalmozni a könyveit. 


Á P R I L I S
Egy teljesen átlagos hónap

Egy könyv, amit annyira hypeoltak, hogy túl nagy elvárásokkal indultál neki, de csalódtál. 

Király Márk, "Harminc nappal a világvége előtt". Őszintén, nem is tudom, mit vártam tőle. Nagyon hamar átlapoztam. Az elején még tetszett a sztori, adtam neki egy esélyt, de az első ötven oldal után elvesztette az érdeklődésem. 

M Á J U S
A hónap, amikor minden virágzik 

Egy könyv, ami kellemes meglepetést nyújtott.

P. C. Harris, "Újrajátszás". Sosem értettem a hokihoz, és magyar írókat sem olvasok olyan gyakran, de a kettő hirtelen ötvözése, jobban sült el, mint gondoltam. Megszerettem a jégkorongot, és P. C. Harris-t is. Mellesleg! Hamarosan egy könyvkritikával állok elétek. ;) 

J Ú N I U S 
A szünet ideje 

Egy könyv, vagy műfaj, amihez akkor fordulsz, ha egy kis kikapcsolódásra vágysz. 

Ilyenkor általában egy YA könyvért nyúlok, esetleg egy jó romantikus történet után. Ezektől lehiggadok, kikapcsolok. Nincs is jobb, mint egy forró, romantikus történet, amikor az ember lazítani szeretne. 

J Ú L I U S 
A függetlenség ünnepének hónapja

Egy könyv, ami tüzet gyújtott benned. 

Hát... Utálom, hogy minden TAG bejegyzésben van egy pont, ahol elvérzek, de sajnos... Ilyen könyvvel még nem találkoztam. 

A U G U S Z T U S
Az év legmelegebb hónapja

Egy feltörekvő szerző, aki hamarosan híres lesz. 

Gabriella Eld és P. C. Harris számomra a tökéletes duó, akik jóval több figyelmet érdemelnének, mint amit most kapnak. A való életben is imádom mindkettőjüket, és nagyon boldog vagyok, hogy olvashatom őket. Minden regényüket szeretettel ajánlom nektek! (A nevükre kattintva felvehetitek velük a kapcsolatot, ha esetleg meg szeretnétek rendelni a könyveiket.)

S Z E P T E M B E R 
Amikor a diákok visszaülnek az iskolapadba

Egy könyv, amit az iskola miatt kellett olvasni, mégis tetszett. 

Gárdonyi Géza, "A láthatatlan ember". Régebben volt egy E-book olvasóm (amit mostanra sikeresen összetörtem...) és ez volt az első könyv, amit elolvastam. Nagyon tetszett. 

O K T Ó B E R 
Halloween hónapja

Egy szereplő, akinek szívesen beöltöznél Halloween-kor. 

Sajnos nem könyvszereplő, de nagyon szívesen beöltöznék Elevennek, a Stranger Things című sorozatból. Nagyon nagy kedvencem, és ha beöltözhetnék... Az lenne mindennek a teteje, szétrobbannék a boldogságtól.


N O V E M B E R
A hónap, amikor arra emlékezünk, mennyi mindenért lehetünk hálásak. 

Egy könyv, aminek sokat köszönhetsz. 

Tudom, eléggé morbid, de... Julie Anne Peters, "Amikor ezt olvasod, én már nem leszek". Volt egy időszak az életemben, amikor azt gondoltam, nekem van a legelcseszettebb  sorsom az egész világon, és fogalmam sincs, melyik falnak rohanjak fejjel. De amikor a könyvtár polcán megpillantottam ezt a könyvet, úgy éreztem haza kell vinnem. Igaz, történetügyileg egy teljesen beteg szálra számítottam, viszont ehelyett egy ténylegesen lelki-beteg lány életébe pillanthattam bele, ez pedig eléggé felnyitotta a szemem. Akár hiszed, akár nem, nekem tényleg segített. 

D E C E M B E R 
Amikor a barátok és a család összegyűlnek.

Egy könyv, amit szívesen adnál ajándékba. 

A "Rocksztárt kaptam karácsonyra" az a könyv, amit mindenkinek örömmel odaadnék, már csak azért is, mert köze van a karácsonyhoz, és minden megvan benne, ami egy jó olvasmányhoz kell: szerelem, barátság, humor. 


Köszönöm, hogy velem tartottatok! Remélem tetszett ez a kis TAG bejegyzés, ha kedvet kaptál, ne habozz, töltsd ki te is, de ne felejtsd majd el belinkelni, hogy megnézhessem... :) 

Kihívottjaim: 


Köszönöm, hogy velem tartottál, puszi, S. S. Wellesley

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése