2018. január 11., csütörtök

Kedvenc Filmek Book TAG - Azok a régi szép napok...

Helló, Molyok! Igen, nem csal a szemetek, visszatértem, ezúttal szintén egy TAG bejegyzéssel. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ha még több ilyen kihíváson veszek részt, a blogon nem marad semmilyen tartalom, csupán ez a rengeteg kérdezz-felelek. De ki bánja, igaz? (Tedd le a kezed, most azonnal...) No, de lássuk a medvét! Köszönöm a kihívást Laurának, az én drága barátnőmnek, aki most is, mint mindig, gondolt rám. 
Mellesleg, ha még nem tetted volna meg, nézz be az Ő blogjára is! Hidd el, nem bánod meg. :)

1. Melyik volt az első meghatározó film, amit láttál? 

Azt hiszem, az Oroszlánkirály. Kiskoromban, (sőt még most is) rengeteg mesefilmet néztem, és egyértelműen az Oroszlánkirály volt az a film, ami örökre a szívembe véste magát. A mai napig hangosan zokogok, amikor meglátom Simbát, ahogy az apja mellett fekszik, és keltegeti... *elmorzsol egy könnycseppet*

2. Mi volt az utolsó film, vagy sorozat amit láttál? 

Az utolsó film, amit láttam, Lindsay Lohan főszereplésében, az "Egy hisztérika feljegyzései" volt. Nem is tudom, miért gondoltam azt, hogy többet fog érni egy koszos pelenkánál... Gáz film volt. 

Az utolsó sorozat pedig, amit végignéztem, a Stranger Things volt! Mindenkinek ajánlom, rengeteg szeretettel, mert én imádtam. Szerelem született közöttünk az első évad után... Még most sem találok szavakat! Amit pedig most nézek, az "Orange Is The New Black", ami egy nagyon pazar börtönsorozat, amit szintén mindenkinek ajánlok, aki bírja az erőszakot, és az erotikát. (leszbikus tartalom, hasonlók.)

3. Mik a kedvenc filmjeid?

Hű, aki ezt kitalálta...
Rengeteg kedvenc filmem van, ide sorolható a Titanic, Harry Potter, Forrest Gump, minden ami Nicholas Sparks, minden ami Bosszúállók, és minden ami Alien! Mellesleg, fanatikus horror imádó vagyok, de élek-halok a romantikáért is. Na, ezt add össze! :)


4. Milyen műfajú filmben lennél te a főszereplő? 

Horrorban. Én lennék az első olyan szereplő, aki nem rohan a halálába. De ha mégsem a horror a nekem való, akkor úgy gondolom, egy fantasy-ban sikeresen helyt állnék.

5. Ki játszana téged egy filmben?

Hű, ez nagyon nehéz kérdés. Apám szerint Sharon Stone. Azt mondja, ugyanolyan számító dög, mint én. (lol.) Amúgy fogalmam sincs. Nincs kedvenc színészem, és ha mégis lenne, akkor sem szeretném, ha ő játszana engem, mert kiábrándulnék belőle... De egy tökéletes Cameron Diaz-Winona Ryder-Kaley Cuoco kombót tudnék elképzelni. Ha valaki összegyúrja nekem ezeket a hölgyeket, hívjon fel, kíváncsi vagyok a végeredményre.

6. Mi a Top3 kedvenc sorozatod?

- Stranger Things
- Orange Is The New Black
- Agymenők

7. Mi idegesít legjobban egy filmben?

Ha a főszereplő egy hülye p*csa.

8. Mi az a film, vagy sorozat, amit sosem fogsz megnézni? 

Sorozatok közül a Scream Queens és a Teen Wolf az, amiket sosem fogok megnézni. Egy rész bőven elég volt belőlük, a további évadokra nem vagyok kíváncsi.

9. Melyik színésszel, színésznővel vagy filmrendezővel találkoznál szívesen?

Színészek közül egyértelműen Robert Downey Jr. és Johnny Depp! Álompasik...
A legnagyobb álmom pedig találkozni Steven Spielberg rendező úrral, és felvilágosítani szegényt a jövőre, hogy érkezem! *poén*

Steven Spielberg viaszszobrával Londonban. Itt tudta meg, hogy érkezem.

Köszönöm, hogy velem tartottál, puszi. S.S.W

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése